Kråkene Moss i lokalavisene

Postet av Kråkene Moss den 29. Jun 2020

Da har lokalavisene Moss Avis og Vestby Avis publisert artikler om knallsuksessen Adventure Games.

Linker til artiklene finnes her:

Moss Avis

Vestby Avis (+ sak)0 Kommentar

Adventure Games 2020

Postet av Kråkene Moss den 22. Jun 2020

Barmarkstreningen for hockeylaget i Moss har vært i gang siden mai med godt fremmøte. Denne helgen arrangerte klubben Adventure Games for alle lag, noe som ble en stor suksess. Adventure Games er en mini 71 grader Nord konkurranse hvor deltakerne inndelt i lag skal igjennom en åtte km lang løype rundt Årvolltangen og løse forskjellige utfordringer.

 

Nærmere 71 grader nord kommer du ikke på Årvolltangen! 


Det handler selvfølgelig ikke om beliggenhet, men om lagånd, samarbeid, problemløsning, og mestring gjennom allsidige utfordringer. Deltakerne fikk kjenne på høydeskrekken, finne frem turkompetansen og erkjenne at det er lurt å følge med på kartet om de skal orientere.

 

Lagene skulle igjennom seks utfordringer som spente mellom rappell, overgang over vann, båltenning, presisjonsskyting med puck, klatre og fylle en sylinder med vann fra elva og til slutt en rebusoppgave.


Det var glade barn og ungdom mellom 7-18 år, mestringsfølelse som økte for hver meter de rappellerte ned en skrent på 10 meter, barn som datt i vannet, og unge, problemløsende gjenger. 

 

En av gruppene var en munter gjeng med 16-17 åringer som uttalte seg som allsidige i forkant av båltenningen. Når hjelpemidlene kun var en kniv, en gnist stikke og en tampong ble også underholdningsverdien høy.


 De unge ivaretok hverandre, lo, lekte og sto på for laget sitt, - noe som viser at det var en flott dag full av teambuilding, personlige seire, fysiske utfordringer og morsomme oppgaver.

 

Hockeyklubben har et høyt aktivitetsnivå om dagen, og det er fokus på både mestring, fysiske ferdigheter og ikke minst sosiale arrangement. Dette var så langt sommerens høydepunkt som vil bli en gjenganger i Kråkene Moss i årene fremover.

0 Kommentar

Dronevideo U11 - U12

Postet av Kråkene Moss den 19. Jun 2020


For å se drone video fra barmarkstrening klikk her


0 Kommentar

Ny Hjemmeside

Postet av Kråkene Moss den 10. Jun 2020


 Vår nye leverandør er IdrettenOnline.

Adresse er som kjent: www.kraakene.no


Vi er ikke helt i mål med utviklingen av siden, men av noen små årsaker ønsker vi å benytte den allerede nå.

0 Kommentar

Sommertreningen er i gang

Postet av Kråkene Moss den 10. Jun 2020

Klubbens spillere og trenere ligger ikke på latsiden selv om isen ble borte for noen måneder siden og det fortsatt er noen måneder til isen igjen er på plass i hallen. Våre lag er i gang med variabel trening utendørs i form av styrkeøvelser, bakkeløp, løp på bane, skuddtrening og kølleteknikk. Inne har noen av lagene startet opp med inline trening, både kølleteknikk og powerskating. 


0 Kommentar

Hockey Camp 10.-13. august 2020 i Moss Ishall

Postet av Kråkene Moss den 8. Jun 2020

HOCKEY CAMP I MOSS ISHALL 10-13 AUGUST 2020


Kråkene Moss ved Sportslig Utvalg planlegger åpen hockey camp i Moss Ishall i tiden 10-13 august for spillere født 2006-2012. Campen vil bli en dag camp over fire dager, med lunsjservering til alle deltakere.


Brikkene faller nå på plass for arrangementet som vi håper blir en super oppstart på ny sesong. Program for campen med treneroppsett, pris mm vil bli lagt ut ila de nærmeste ukene, hvor også påmelding kan gjøres.


Hold av tiden til en super sesongstart med mye moro på og utenfor isen.


Det tas selvfølgelig forbehold ift Corona situasjonen ift gjennomføring og eventuelle tilpasninger av opplegget0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline