Adventure Games 2020

Postet av Kråkene Moss den 22. Jun 2020

Barmarkstreningen for hockeylaget i Moss har vært i gang siden mai med godt fremmøte. Denne helgen arrangerte klubben Adventure Games for alle lag, noe som ble en stor suksess. Adventure Games er en mini 71 grader Nord konkurranse hvor deltakerne inndelt i lag skal igjennom en åtte km lang løype rundt Årvolltangen og løse forskjellige utfordringer.

 

Nærmere 71 grader nord kommer du ikke på Årvolltangen! 


Det handler selvfølgelig ikke om beliggenhet, men om lagånd, samarbeid, problemløsning, og mestring gjennom allsidige utfordringer. Deltakerne fikk kjenne på høydeskrekken, finne frem turkompetansen og erkjenne at det er lurt å følge med på kartet om de skal orientere.

 

Lagene skulle igjennom seks utfordringer som spente mellom rappell, overgang over vann, båltenning, presisjonsskyting med puck, klatre og fylle en sylinder med vann fra elva og til slutt en rebusoppgave.


Det var glade barn og ungdom mellom 7-18 år, mestringsfølelse som økte for hver meter de rappellerte ned en skrent på 10 meter, barn som datt i vannet, og unge, problemløsende gjenger. 

 

En av gruppene var en munter gjeng med 16-17 åringer som uttalte seg som allsidige i forkant av båltenningen. Når hjelpemidlene kun var en kniv, en gnist stikke og en tampong ble også underholdningsverdien høy.


 De unge ivaretok hverandre, lo, lekte og sto på for laget sitt, - noe som viser at det var en flott dag full av teambuilding, personlige seire, fysiske utfordringer og morsomme oppgaver.

 

Hockeyklubben har et høyt aktivitetsnivå om dagen, og det er fokus på både mestring, fysiske ferdigheter og ikke minst sosiale arrangement. Dette var så langt sommerens høydepunkt som vil bli en gjenganger i Kråkene Moss i årene fremover.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline