Minicup og tilbakeblikk

Postet av Nann Karin Solvang den 29. Nov 2020

Da det i disse dager er klubbjubileum så tillater jeg meg også et lite tilbakeblikk til de dager hvor klubben var litt mindre aktiv enn i dag. 


Kråkene Moss fikk nesten rekord i baklengsmål da de spilte borte mot Sparta i 89.  0 - 51 resulterte i et artig innslag på Sportsrevyen, hvor både Karen Marie Ellevsen og intervjuobjektet lo seg gjennom samtalen. Det hører med til historien at klubbens aktivet var tilfeldig fra midt på 70- tallet til kunstisbanen på Ørejordet var på plass. Treningsmulighetene var tilfeldige og medlemsmassen likeså. På et tidspunkt så kunne klubben slå i bordet med 3 medlemmer. 

Men, i går så fikk Kråkene flere pucker i mål enn antall  baklengs i fornannevnte kamp. Det har seg nemlig sånn at Kråkene traff målenettet minst 85 ganger. Det ble arrangert en minicup. Lag bestående av 3 spillere, fra u 11 og u12, fikk testet kondisjon, utholdenhet og hockeyferdighetene, da de møtte 5 andre mosselag til dyst. Dommerene så ut til å ha det like gøy som publikum og iskrigere, men det ble kommentert at en fløyte er et godt hjelpemiddel for å nå frem til engasjerte barn på isen. 

Som tilskuer og mamma til en fornøyd gutt, så må jeg skrive under på at en minicup er morsom og allsidig trening, samt en mikrostort plaster på såret når kamper blir koronastengt. Jeg observerte mange smil og mye latter og kan konkludere med at dette var supergøy! Jeg heier gjerne på flere fartfylte og glade kamper som dette. 

For å gå tilbake til start. så er jeg evig takknemlig for de, som til tross for store tap, fikk puckene til å fly over isen igjen på Ørejordet. Medlemsmassen økte og det er mange barn har mange fine timer i Ishallen vår. Ishockey er nemlig artig, for spillere, for publikum og ikke minst for nybakte dommere!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline