Sommercamp 2020 vel gjennomført

Postet av Kråkene Moss den 16. Aug 2020

Da er årets Summer Camp vel gjennomført! 

Det har vært en fantastisk uke! Takk til alle som har vært her! Det har vært veldig gøy for oss å ha med deltagere fra hele 12 forskjellige klubber, helt fra Kristiansand i sør til Kiruna i nord! Hele 8 spillere fra Astor i Trondheim har kommet kjørende helt til Moss! Det har blitt flere nye vennskap på tvers av klubbene, i tillegg til masse istid og aktiviteter ute på fotballbanen.  

Det er mange som har vært med å gjøre denne campen mulig å arrangere. Sportslig leder Jørn-Gunnar og leder i klubben Thomas har jobbet mye i forkant. Det var ingen selvfølge at isen kunne bli lagt så tidlig. Vi har hatt en fantastisk hovedtrener i Henrik Rehnberg, som har hatt det sportslige opplegget. Behind The Mask v/Kyle Depew har sørget for at keeperne har blitt utrolig godt i varetatt!  Alle trenerne på isen hadde vi ikke klart oss uten: Ekstra ros til U18-spillerne våre som gjorde en kjempejobb! De hadde også ansvaret for off-ice.  

Takk til alle iskjørere med Christian i spissen, skøyteslipere, Kathrine, Rune, lisseknytere osv. Alle har bidratt til at vi har fått gjennomført en god camp!  

En stor takk til kjøkkenet med kjøkkensjef Kari-Anne i spissen. Mye planlegging i forkant for å sørge for varm mat til hele 59 spillere pluss trenere hver dag! I dag var det taco til lunsj og is til dessert! Det var populært. Det var mange foreldre som har stilt opp og hjulpet til under lunsjavviklingen - tusen takk! Takk også til Kiwi Melløs for sponsing av frukt! 

Kim har også gjort en super jobb med å fikse alt vi andre glemmer, og ikke minst holde orden i garderobene.  

Vi ønsker samtlige lykke til med den kommende sesongen! 

Velkommen tilbake neste ved neste anledning! 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline