Digital plattform - tur-O

Arrangør: Kråkene Moss

Tid


Beskrivelse

Hei ,

NOF ønsker å samle den «sammensatte gruppen» til første møte sammen om ny digital plattform for turorientering.no.
VI er i dialog med en leverandør – BLOC – som i dag drifter en god del andre webportaler, blant annet Bedriftens online , sykle til jobben mm.

Det er ikke informert til andre arrangører om ny leverandør, derfor er det fint om vi foreløpig holder dette til gruppen , inntil vi endelig har bestemt leverandør/avtale.

Bloc har mottatt en del fra Eliksir , og vil gi oss et innblikk på hvordan de ser for seg å over ta plattformen turorientering inkludert kildekoder og teknologi fra Eliksir, som drifter turorientering.no i dag. De vil også vise til hvordan de vil best løse dette, hva vil nyhetene være, potensial, og appen som frontledd ut til brukere. Men også få frem utfordringene.
Dere er inkludert her i gruppen for å sikre at vi får til en smidig og effektfull overgang, overfor arrangører og deltakere. I tillegg se få til forenklinger, forbedringer og POTENSIAL som gir attraktivitet til turorientering neste sesong og fremover i tid.

Jeg har innkalt til et dagsmøte og håper dette går for dere, men om noen av dere ikke får til dette. Gi meg beskjed så raskt som mulig.
Vi får evt flytte dette til et kveldsmøte. Så jeg prøver meg. Håper dere kan delta. Det gjelder Jan og Bjørge som er «eliten» her 😊

Nyt helgen!

Mvh
Ninni
________________________________________________________________________________
Microsoft Teams møte
Bli med fra datamaskin eller mobilapp
Klikk her for å bli med på møtet
Finn ut mer | Møtealternativer
________________________________________________________________________________


Levert av IdrettenOnline