STJ 2022 - ting som må gjøres på nettsiden - Bloc

Arrangør: Kråkene Moss

Tid


Beskrivelse

Hei Joakim, kaller inn til møte om «things to do» på nettsiden før neste års kampanje. Du bestemmer om Per eller andre må være med på møte

Jeg nevner foreløpig:


* Ny struktur (3 nivåer for bedrifter) – hva kan vi gjøre i forkant for å gjøre registreringen lettere for bedrifter (pre-registrering av seksjoner, avdelinger etc for kommuner og store bedrifter).
* Grafikk på gjennomført aktivitet – må oppdateres
* Engelsk versjon – endre på dagens oppsett hvor Norsk ligger på den Engelske versjonen? (husker ikke helt hvordan det var, men noe var det 😊)
* Påmeldingsforløpet – mulig å velge forskjellige veier (registrering av all aktivitet eller kun sykkel aktivitet?)
* Endre stjerneaktiviteter (er det mulig å fikse maks begrensning i antall timer pr spesifikk aktivitet og eventuelt begrense hva som vises i totaloversiktene)
* App – hva er fikset og hva må fikses til påmeldingen starter 1. februar (venne-funksjon, utfordringer, visning/visualisering av plassering (individ, lag og bedrift etc), kompatibilitet med andre apper/mobiler (garmin, helse app på iPhone etc for å sikre automatisk loggføring).
* Mulig å lage utfordringer i STJ-universet som strekker seg utover kampanjeperioden? F.eks «helårsyklisten» (går i 12 måneder) – mindre kampanjer/utfordringer som går over 1-2 uker på forskjellige tidspunkt av året (f.eks høsten og på vinteren).

Og sikkert noen andre ting😊
________________________________________________________________________________
Microsoft Teams-møte
Bli med fra datamaskin eller mobilapp
Klikk her for å delta i møtet
Finn ut mer | Møtealternativer
________________________________________________________________________________


Levert av IdrettenOnline