Kråkene Moss inviterer til hockeycamp i uke 33

Kråkene Moss inviterer til hockeycamp i uke 33


Arrangør: Kråkene Moss
Påmeldingsfrist: 28.07.2020 21:59:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 1500,-

Det er med stor glede at isen kommer tidlig i år, og at Kråkene Moss kan invitere til hockeycamp i Moss ishall i uke 33; mandag 10.august til torsdag 13. august, kl. 8-16. Det blir fire dager med mye istid og en super start på den nye sesongen vi har gledet oss til lenge!

Covid-19 restriksjoner vil bli fulgt.

Campen arrangeres i år for spillere som er født fra 2005-2012 (som har minst en sesong på lag).  Det vil bli delt inn i grupper. Spillere fra andre klubber er også hjertelig  velkomne til å delta på campen!

Gruppen 2009-2012 er nå fulltegnet, venteliste er mulig. Send mail til: tharnesen@hotmail.com

Hver dag blir det tre økter på is og to økter off-ice/barmark. Fokus på isen vil være på:

  • Skøyteteknikk
  • Pasninger og mottak
  • Skudd
  • Spilleforståelse og nærkampspill

Off-ice vil være aktiviteter ute som ballspill, kølleteknikk, lek og moro.   


Det blir servert lunsj, frukt/mellommåltid og drikke hver dag.

 

Pris:

2.750 kr for medlemmer av Kråkene Moss.

3.000 kr for spillere fra andre klubber.

Søskenrabatt  1.500 kr fra barn nummer to.

Hovedtrener for campen er Henrik Rehnberg som nå er sportssjef i Kungälv IK. Han har svært sterke meritter både som spiller og trener. Han har spilt 150 AHL kamper, en NHL-kamp for New Jersey Devils, 188 SHL-kamper for Färjestad og Brynäs, 2 SM-gull og 50 juniorlandslagskamper. Han har vært trener i Färjestad og ledet den Svenska Hockeyskolan. Med seg på isen får han noen av klubbens egne trenere, og spillere fra klubbens U18-lag.

Vi har også fått på plass goalie trener Kyle Depew fra Behind the Mask. Kun 6 goalie plasser. 

Informasjon, gruppeinndeling, program med mer  vil bli sendt ut til de påmeldte i god tid før oppstart. Er det mat- og helsetilpasninger vi må vite, så gjøres dette ved påmelding. Ved spørsmål ta gjerne kontakt med   Thorleif Arnesen på tharnesen@hotmail.com eller 415 28 412.

Elektronisk påmeldingsskjema.

Pengene refunderes hvis arrangementet ikke lar seg gjennomføre som følge av Covid-19.


Moss ligger 35 min fra Oslo. Vi har enkel kommunikasjon med buss direkte fra Gardermoen, og evt tog 35 min fra  Oslo. Rundt Moss ligger flere av Norges beste strender med yrende badeliv på sommeren. Bare 15  min fra ishallen ligger norges største Outlet; Oslo Fashion Outlet, merkevarebyen i Vestby med over 55 merkevarebutikker. Utenfor Moss ligger Jeløya, med flere gamle gods og et fantastisk turterreng, gallerier, kafeer og badestrender. Her finner du overnatting på Refsnes Gods og Jeløy Radio Hotel.

 I Moss finner du Møllebyen, som ligger ved Møllefossen med et unikt historisk bymiljø. kino og industrimuseum. Rett over brua fra Moss Sentrum finner dere sjøbadet, en flott badestrand omgitt av kaffeer og spisesteder.

Bare 15 minutter nord for Moss finner du Son. Son er kalt Norges nordligste Sørlandsby med hvit trehusbebyggelse, et yrende folkeliv på sommeren med masse koselige kafeer og gallerier. Son er også en av Norges beste småbåthavner og  har flere flotte strender. I Son kan du overnatte på Son Spa Hotell, en av Norges desidert beste Spahotell.

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline