Spillerne på Kråkene U8 fikk en uforglemmelig kveld med både klatring, hopping og felles middag, tusen takk til Sprett som sørget for ekstra hyggelige priser og eget «bursdagsrom» for spillerne denne kvelden.

Trenerne måtte også til dyst, og ble utfordret på alle mulige aktiviteter. De kan melde at de gleder seg til neste hockeytrening MED skøyter, som visstnok bare var barnemat sammenlignet med 2 timer klatring og hopping.

Det var også 17 stolte barn som stilte opp til lagbilde i sine nye joggedresser, takket være generøse sponsorbidrag fra ASKO og JI BYGG. Det er stor stas å møte opp på treninger og kamper i matchende klær og boblejakker. Tusen takk!

Kråkene U8 er denne sesongen sponset av ASKO, IJ BYGG og Meny Mosseporten. Ta gjerne kontakt med lagleder Inger-Marit Knap Sæby dersom du har en bedrift som ønsker å bidra.

Vi har et ønske om å få kjøpt inn førstehjelpsutstyr som vi kan ha med oss rundt på kamper og trening, samt reparasjonskit til å fikse hjelmer og annet utsyr som innimellom ryker. Vi prøver også å bidra til at barna på laget kan delta på ulike sportslige og sosiale aktiviteter uten at familiene må betale så mye.